Inofem Activ étrend-kiegészítő (1 doboz) 60 tasak

7 690 Ft

 

Mio-inozitol, folát és folsav tartalmú étrend-kiegészítő.

Fogyasztása ajánlott leendő édesanyáknak, valamint azoknak is, akiknek ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben való pótlására van szükségük.

Az inozit (B8-vitamin) a szövetekben (a szívben, a májban, a vesében) glükózból – vagyis szénhidrátból keletkezik.

A folsav (B9-vitamin) a folátok családjába tartozó, vízben oldódó vitamin. A folát a várandósság alatt hozzájárul az anyai szövet növekedéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a sejtosztódásban is szerepet játszik.

A termék maltodextrint NEM tartalmaz.

Hatóanyag-tartalom 1 tasakban:

Inozitol (B8 vitamin) 2000

Folsav (B9 vitamin) 200 µg

Adagolás: Napi 1 tasak.
Oldja fel a tasak tartalmát 200 ml vízben, keverje össze és igya meg.

Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget!

Cikkszám: inofem_activ1 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Mikor ajánlatos az Inofem Activ bevétele?

Egy gyermeket világra hozni a legnagyobb áldás, amit egy édesanya megélhet. Ajánljuk az INOFEM Activ ® mio-inozitot, folátot és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítőt a leendő édesanyáknak, valamint azoknak is, akiknek ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben való pótlására van szükségük. Ajánljuk mindenkinek, akinek a szükséges mennyiségű inozitot és folsavat az alkalmazott napi étrendjével nem sikerül szervezetébe juttatnia.

Ajánlás

A készítmény a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód mellett alkalmazható, nem helyettesíti azokat. A változatos étrend és az egészséges életvitel szükséges az egészség megőrzéséhez. Használata előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét. Étrend-kiegészítőként nem helyettesítheti az orvos által előírt gyógyszereket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.