Pozitivity Family kártyajáték

9900 Ft

 

A Pozitivity Family kifejezetten családoknak lett kifejlesztve, így végre együtt játszhatsz, fejlődhetsz és nevethetsz azokkal, akiket a világon a legjobban szeretsz.

  • Erősíti az önbecsülést, a pozitív fókuszt és az összetartozást.
  • Növeli a pszichológiai és érzelmi jóllétet.
  • Kikapcsol, fejleszt, összehoz és elősegíti az optimista gondolkodást.
  • Játékos együttlétet, minőségi időt és feltöltődést biztosít.
  • Hozzájárul a pozitív élmények megéléséhez,
  • 4 féle társasjáték közül választhatsz a pozitív fejlődés elősegítéséhez.

Elfogyott

Cikkszám: MF-T-PF-0069 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Egy átlagos családban napi 7 PERCET beszélgetnek a gyerekekkel.

Szerinted ez elég?

A reggeli őrült rohanásban nemhogy békésen, együtt megreggelizni, még fogat mosni is alig van idő. A gyerekek a fél napot óvodában vagy iskolában töltik, a szülők dolgoznak, fáradtan hazaesve pedig nem vágynak másra, csak egy kis csendre. Amikor eljön a vacsora ideje vagy a hétvége, idő talán lenne a beszélgetésre, ám mindenki csak a telefonját bámulja.

Ahelyett, hogy egymásra és a másik történeteire figyelnénk, folyamatosan a laptop vagy egyéb okoskütyük képernyőjére tapadva valahol egészen máshol járnak a gondolataink. Távol a saját életünktől, távol a családunk életétől…

Szülőként az egyik legfontosabb felelősségünk, hogy meghallgassuk a gyerekeinket. Ez persze időt és energiát igényel, de jó ha tudjuk, hogy javarészt rajtunk múlik gyermekeink lelki világának fejlődése. A semmibe vett perceket és órákat pedig soha nem kapjuk vissza…

A Pozitivity Family segítségével végre minőségi időt tölthet együtt az egész család, miközben remekül szórakoznak kicsik és nagyok egyaránt

Felejthetetlen közös élmények

A játék elősegíti, hogy a múltbeli pozitív eseményeket újra átélhessétek közösen, összehangolódjatok, kikapcsolódjatok és közben új, felejthetetlen élményeket szerezzetek együtt.

Kihívás, kaland, móka és sok-sok nevetés

Mivel a játék számtalan módon felhasználható, minden alkalommal tud valami újat adni. A játékos feladatok összekovácsolnak, a humoros gyakorlatok megnevettetnek, így a tartalmas, vidám családi program garantált.

Az érzés, hogy tényleg együtt vagytok

Amikor leültök játszani, olyankor nem a telefonotokat nyomkodjátok, nem a tévét nézitek, hanem egymásra figyeltek. Egyszerűen csak élvezd, hogy azokkal lehetsz, akiket a világon a legjobban szeretsz.

A Pozitivity Family több mint egy kártyajáték. Egy valódi fejlesztő eszköz, ami játékos módon teszi boldogabbá az egész család életét.

1 kártyajáték, számtalan szórakozási lehetőség

A POZITIVITY FAMILY mindig valami újat ad. Megunhatatlan, szinte végtelen módon felhasználható és minden helyzetben ott lehet veletek.

A Pozitivity Family alapvetően egy önállóan játszható, szórakoztató kártyajáték kétféle játékszabállyal.

Ha szeretnétek, akár az eredeti Pozitivity társasjáték mellé is használhatjátok remek kiegészítőként.

Az egyes kártyapaklik önállóan is felhasználhatóak a családon belüli beszélgetések elindítójaként.

Mivel kis helyet foglal, bármikor, bárhol elővehetitek. Csak vegyetek ki egy paklit, és vigyétek magatokkal, vagy keverjétek össze őket, és húzzatok belőle! Elüthetitek vele az időt utazás vagy várakozás közben, feldobhatjátok a hangulatot bármilyen családi rendezvényen.

Ezen kártyapaklik segítségével könnyebben beindíthatjátok a beszélgetést egy családi eseményen a családtagokkal, rokonokkal, ahol esetleg olyanok is együtt vannak, akik ritkán találkoznak egymással, kevesebbet tudnak egymás életéről, gondolatvilágáról. Jó lehetőséget biztosítanak a Pozitivity Family ezen kártyái akkor is, amikor idősebb családtagok is szívesen kapcsolódnának a gyerekekkel, vagy felnőttek egymással, de kevésbé társasjátékszerető a társaság. De olyankor is előszedhetitek a kártyákat, amikor kettesben vagytok bármely családtagotokkal és egy kis beszélgetésre vágytok.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.